Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di zucchero di canna
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 3 tuorli
- 1 albume
- 50 g di Whisky
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 Std.
Gelato al gianduia
10h 20min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20min
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 25min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25min
Blanc manger
7h
Mini cheesecake alla banana
2 godz. 30 min
Torta fredda alla crema gianduia
50 Min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min
Cheesecake cioccolato e caffè
2h 40min