![Salsa bolzanina Salsa bolzanina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35ce52a5-899a-4019-a4e0-251a26b8d023/Derivates/d7248e5d-9aa8-4a73-977b-8d489d717db8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Risotto al Teroldego
40 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.