
Urządzenia i Akcesoria
Spatzle alla barbabietola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
-
2 uova
-
200 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
70 g burro
-
5 foglie di salvia fresca lavate
-
30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
391 kcal /
1636 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spatzle
10 Przepisów
Włochy
Włochy