Fonduta con tartufo bianco
TM5 TM31

Fonduta con tartufo bianco

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
  • 40 g di burro
  • 4 tuorli d'uovo
  • tartufo fresco a scaglie q.b.
  • 4 fette di pane tostate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2767.7 kJ / 661.5 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
29.4 g
Tłuszcz
47.2 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy