![Brandacujun Brandacujun](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2885F5D-E279-451F-A362-6536A29F5BC2/Derivates/CC9AAF6C-6F8D-41EE-80EF-42F5FBCB653C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm circa)
- 400 g di baccalà in filetti pronti o sciacquati e dissalati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan al topinambur
40 min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Mini bonet
2 godz.
Flan di cavolfiore
45 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Bonèt
2 godz.
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Bagna cauda
35min
Panissa
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min