Torta di grano saraceno, mandorle e mirtilli

Torta di grano saraceno, mandorle e mirtilli

4.5 101 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • di grano saraceno
    140 g
  • di mandorle pelate
    165 g
  • uova
    4
  • di burro a pezzi
    170 g
  • di zucchero
    160 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • di fecola di patate
    35 g
  • di mirtilli freschi
    50 g
  • zucchero a velo a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 386 kcal / 1615 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...