Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Condimento ai carciofi veloce
10 分钟
Tartine tonno e ceci
30 分钟
Crema spalmabile al salmone
10 分钟
Mousse speziata
10 分钟
Mousse salmone e aneto
10 分钟
Peposo toscano
1小时 30 分钟
Crema spalmabile al tonno
15 分钟
Budini aromatici al pomodoro
1小时 10 分钟
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 分钟
Crema spalmabile alla mortadella
15 分钟
Pappa al pomodoro
35min
Salsa ai capperi
10 分钟