
Urządzenia i Akcesoria
Crostini con crema piccante ai ceci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
1 scalogno a metà
-
5 filetti di acciuga sott'olio
-
1 peperoncino secco piccante
-
½ cucchiaino di origano secco
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
230 g di ceci in scatola sgocciolati
-
180 g di acqua
-
16 fette di baguette (120 g circa)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
267 kcal /
1117 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori di primavera
10 Przepisów
Włochy
Włochy