Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Marsala secco
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 29.9 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Vitello tonnato
25h 30min
Filetto di maiale all’uva
1h 15 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2小时 30 分钟
Rotolini di tacchino
1h
Stracotto di manzo in umido
1小时 30 分钟
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Roastbeef
55min