
Urządzenia i Akcesoria
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
Sformatini
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di cuori di carciofo650 g
-
di sale1 pizzico
-
burro q.b. per imburrare
-
uova5
-
di acqua700 g
Salsa allo zafferano
-
di cipolla50 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di panna da cucina200 g
-
di zafferano in polvere1 bustina
-
pepe q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445 kcal /
1862 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Uova al varoma
5 Przepisów
Włochy
Włochy