Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de salchichas blancas frescas en trozos
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de carne caliente
- 1 pellizco de sal
- 300 g de gambas crudas peladas
- 300 g de manzanas peladas y cortadas en dados
- 40 g de mantequilla en trozos pequeños
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2994 kJ / 716 kcal
- Białko
- 28.71 g
- Węglowodany
- 71.22 g
- Tłuszcz
- 35.17 g
- Błonnik
- 2.87 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con salmón ahumado
20min
Risotto al limón
25min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1 godz.
Arroz a lo pobre
40min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con manzana y boletus
30min