Coq au vin

Coq au vin

4.5 179 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen

Składniki

  • pflanzliches Öl
    80 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Paprika edelsüss
    1 TL
  • Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
    4
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Tomatenpurée
    30 g
  • Rotwein trocken
    200 g
  • Schinkenwürfel, roh
    200 g
  • Champignons, frisch
    400 g
  • Rindsfond
    300 g
  • Rosmarin, frisch
    2 Zweige
  • Thymian, frisch
    1 Zweig
  • Wasser
    30 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 35 g
Kalorie 2725 kJ / 650 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...