Penne all'Arrabbiata

Penne all'Arrabbiata

4.6 95 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Pecorino in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln in Stücken
    50 g
  • roter Chili, alle Sorten
    1
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Streifen (5 mm) oder in Streifen
    50 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • geschälte Tomaten in Stücken (2-3 cm), frisch oder aus der Dose
    350 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pasta getrocknet, Sorte Penne
    320 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 441 kcal / 1847 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...