Kaninchen in Barolosauce

Kaninchen in Barolosauce

4.2 94 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Kaninchenkeulen (à ca. 250 g)
    4
  • Bacon
    12 Scheiben
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Rotwein Barolo
    400 g
  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Thymian abgezupft
    3 Zweige
  • Rosmarin abgezupft
    3 Zweige
  • Butter
    20 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Honig
    50 g
  • Crema di Balsamico
    50 g
  • Perlzwiebeln, frisch
    300 g
  • Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
    800 g
  • Mehl
    20 g

Wartości odżywcze na 4 Portionen

Kalorie 2928 kcal / 12266 kJ
Białko 141 g
Tłuszcz 137 g
Węglowodany 220 g
Błonnik 21.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...