Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
lub 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1 Std. 15 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Auberginen-Schnitzel-Chili
1 Std. 10 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min