
Urządzenia i Akcesoria
Leber Berliner Art (Berlin)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)750 g
-
rote Zwiebeln in Ringen200 g
-
Äpfel mittelgroß, entkernt, in Scheiben2
-
Kalbsleber in 4 Scheiben (à 150 g)600 g
-
Mehl2 EL
-
Butter und etwas mehr zum Braten50 g
-
Milch80 g
-
Muskat1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
528 kcal /
2211 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Deutsche Küche
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy