塔菜冬笋

塔菜冬笋

4.3 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 冬笋 去皮切薄片
    150 克
  • 塌菜 去根后一切二,洗净沥干
    300 克
  • 约½满茶匙
    3 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 508.9 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...