Urządzenia i Akcesoria
塔菜冬笋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
冬笋 去皮切薄片150 克
-
塌菜 去根后一切二,洗净沥干300 克
-
盐 约½满茶匙3 克
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
508.9 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
393 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny