油豆腐豆芽汤

油豆腐豆芽汤

4.1 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 去壳虾米
    30 克
  • 新鲜黄豆芽
    200 克
  • 20 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 油豆腐 切小块
    100 克
  • 600 克
  • 切葱花
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 379.1 mg
Białko 10 g
Kalorie 609.8 kJ / 145.8 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...