Urządzenia i Akcesoria
油豆腐豆芽汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
去壳虾米30 克
-
新鲜黄豆芽200 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
油豆腐 切小块100 克
-
水600 克
-
葱 切葱花1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
379.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
609.8 kJ /
145.8 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny