糖醋带鱼

糖醋带鱼

3.3 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 25 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 带鱼 切6-7厘米
    300 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    5 克
  • 30 克
  • 料酒
    30 克
  • 镇江香醋
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 653.7 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 1450.5 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 20.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...