Urządzenia i Akcesoria
糖醋带鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
油25 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
带鱼 切6-7厘米300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
糖30 克
-
料酒30 克
-
醋 镇江香醋30 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
653.7 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
1450.5 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny