Urządzenia i Akcesoria
老妈蹄花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 40 min
8 人份
Składniki
-
猪蹄 约700~800克,提前汆水沥干2 个
-
水1100 克
-
姜 切片10 克
-
米酒20 克
-
陈皮5 片
-
白芸豆 泡发至少6小时,泡发后去皮100 克
-
盐2 茶匙
蘸料
-
生抽2 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
醋1 茶匙
-
葱 切葱花1 支
-
芝麻 熟的1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
26.2 g
Kalorie
1387 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny