Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and basil soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters120 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3-4 cm)1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw cashews100 g
-
canned whole tomatoes800 g
-
filtered water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
salt1 pinch
-
sugar1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.9 g
Kalorie
1137.8 kJ /
270.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Crunchy carrot salad
10 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min