Urządzenia i Akcesoria
Sonja's Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
16 slices
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
blanched almonds60 g
-
rye flour350 g
-
strong wholemeal bread flour150 g
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
water450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.8 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Steamed Wholemeal Bread
2h
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Multiseed Bread
2h
Courgette and Carrot Loaf
45min
Scandinavian Rye Bread
27h
Spelt Bread
1h 45min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Walnut Bread
2h 45min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Five-seed bread
1h 50min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min