Urządzenia i Akcesoria
Sonja's Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
16 slices
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
blanched almonds60 g
-
rye flour350 g
-
strong wholemeal bread flour150 g
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
water450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.8 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
German Bread
4 godz. 15 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Olive Bread Rolls
2 godz.