Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia

Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
8 portions

Składniki

  • dried fennel seeds
    2 Tbsp
  • chilli flakes to taste
    ½ - 1 Tbsp
  • orange thin peelings of skin only
    1
  • garlic cloves
    5
  • fresh sage leaves
    6
  • coarse sea salt
    30 g
  • white wine to taste
    30 - 60 g
  • pork belly, boned, with rind
    1250 g
  • pork loin
    750 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 515 kcal / 2145 kJ
Białko 46.6 g
Tłuszcz 35.8 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...