Wersje kompatybilne
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 515 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
Alternatywne przepisy
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Lamb Kebobs
3h
Chicken Stock Paste
45min
Fresh Pasta Dough
1h
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Kung Pao Prawns
45min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min