Wersje kompatybilne
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 515 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
Alternatywne przepisy
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Moroccan-spiced Butter
1 Std. 30 Min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Brak ocen
Pork with Black Bean Sauce
30min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Limoncello
192 godz. 30 min
Herb Bread
1h 10min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min