Urządzenia i Akcesoria
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Strawberry Bavarois
6h
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Caesar Salad Dressing
5min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Duck and Pork Terrine
52h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Fresh Pasta Dough
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min