Urządzenia i Akcesoria
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min