Urządzenia i Akcesoria
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Składniki
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min