Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70 mg
Białko
3 g
Kalorie
1112 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Butter
5 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min