Urządzenia i Akcesoria
Lebanese Spiced Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water200 g
-
olive oil plus extra for greasing85 g
-
plain flour300 g
-
salt1 ¼ tsp
-
za'atar (see tip)4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Salsa Verde
10 min
Cheese and Basil Knots
1 godz. 30 min
Pitta Bread
2 godz.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Bagels
1 godz. 20 min