Urządzenia i Akcesoria
Thai Mussels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
paprika½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
groundnut oil30 g
-
brown sugar5 g
-
coconut milk400 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) finely sliced1
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1354.6 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton Soup
1 godz.
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Seafood Laksa
25 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Seafood Korma
40 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Keralan Fish Curry
30 min