Urządzenia i Akcesoria
Thai Mussels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
paprika½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
groundnut oil30 g
-
brown sugar5 g
-
coconut milk400 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) finely sliced1
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1354.6 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keralan Fish Curry
30 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Fish Stew
45 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Puttanesca Penne
50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min