Urządzenia i Akcesoria
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter diced60 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10
-
plain flour240 g
-
milk240 g
-
large eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
red onions quartered50 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
sour cream100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
bacon lardons200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
800 mg
Białko
16 g
Kalorie
1775 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut Butter and Cookies Cake
1 godz. 15 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Buckwheat Crêpes
30 min
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1 godz. 15 min
Raspberry Tea Smoothie
10 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min