Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
plain flour300 g
-
milk30 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water warm10 g
-
caster sugar10 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt2 tsp
-
unsalted butter at room temperature, diced (1 cm)150 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
mozzarella cheese50 g
-
garlic cloves2
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fennel thinly sliced100 g
-
Swiss chard cut in pieces (2 cm)200 g
-
water200 g
-
fresh dill (opcjonalnie) finely chopped1 Tbsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
plain flour for dusting
-
soft goat's cheese crumbled80 g
-
egg1
-
milk1 Tbsp
-
sunflower seeds2 - 3 Tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.2 g
Kalorie
328.5 kJ /
78.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 godz. 30 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Mango Cheesecake
6 godz. 35 min
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min