Grape, Brie and Rosemary Flatbread

Grape, Brie and Rosemary Flatbread

4.6 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices

Składniki

  • dried instant yeast
    2 ¼ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • water
    220 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • strong white bread flour
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    10 g
  • Brie cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • seedless red grapes halved
    200 g
  • fresh rosemary leaves only, roughly chopped
    3 sprigs
  • coarse sea salt for sprinkling

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 190 kcal / 801 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 27 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 307 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...