Urządzenia i Akcesoria
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
307 mg
Białko
7 g
Kalorie
801 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Apple Pie Bars
1 godz. 20 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min