Urządzenia i Akcesoria
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
307 mg
Białko
7 g
Kalorie
801 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milk Bread
2 godz. 20 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Black Forest Trifle
1 godz. 45 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Yoghurt Bread
2 godz.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Cheese Scones
20 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.