Urządzenia i Akcesoria
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
307 mg
Białko
7 g
Kalorie
801 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto Star Bread
2h 50min
Milk Bread
2h 20min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Five-seed bread
1h 50min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Pizza Pinwheels
1h 30min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Cheese Scones
20min