Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Courgetti Carbonara
40 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min