Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Courgetti Carbonara
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min