Baked Eggs on Spiralized Vegetables
TM6

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 400 - 450 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
  • 200 - 250 g sweet potato, ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 3 Tbsp olive oil, plus 10 g
  • 80 g onions, quartered
  • 2 sprigs fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 100 g mushrooms, sliced (1 cm)
  • ½ - 1 tsp harissa paste, to taste
  • 4 large eggs
  • dried chilli flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1220.6 kJ / 291.8 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3.4 g
Sód
422.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy