Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Courgetti Carbonara
40min
Bern-style Rösti
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min