Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1782 mg
Białko
59 g
Kalorie
3833 kJ /
916 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1ч. 40 мин.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1ч. 30 мин.
Greek Chicken with Orzo and Feta
2ч.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1ч. 30 мин.
Sous-vide Sausage Ragù
2ч. 25 мин.
Quick Gyros with Tzatziki
15 мин.
Beef Stroganoff
1ч.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ч. 20 мин.
Savoury Stilton Cheesecake
11ч. 40 мин.
Hunters Stew (Bigos)
1ч. 30 мин.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26ч. 15 мин.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 мин.