Mousse à l'avocat

Mousse à l'avocat

3.8 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 100 g de lait
  • 2 avocats bien mûrs
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
  • 250 g de chair de crabe frais émiettée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.7 g
Kalorie 905.3 kJ / 218.3 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...