Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sirop de violette
- 150 g de lait
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2 godz. 25 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Minipannacottas à la pistache
6j 20 menit
Semifreddo myrtilles et meringues
6h 30min
Pannacotta au melon
2h 15min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20min
Magret de canard à la myrtille
1sa 10 dk
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Œufs à la neige et aux pralines roses
2h 30min
Bûchettes à la crème de citron
3h