Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- le zeste d'un citron jaune
- 140 g de sucre en poudre
- 200 g de blancs d'œufs (6-7 blancs)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1006 kJ / 240 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau de rêve danois
1u.
Cookies rhum-raisins
25min
Gâteau vapeur à la noix de coco
2h 50min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1u. 45min
Cake à la noix de coco
55min
Gâteau à la noix de coco
50min
Biscuits aux amandes
35min
Galette magique des Rois
3h 15min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Macaron de Saint-Emilion
1u.
Gâteau magique à la vanille
3h 15min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min