Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- cerneau de noix, concassés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kJ / 84.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de pommes de terre au chorizo
40min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15 min
Tuiles au fromage
15min
Flan express au roquefort
30min
Crème fouettée à l'aneth
5 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Flans de petits pois
1h