Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- cerneau de noix, concassés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kJ / 84.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Sauce beurre blanc
20min
"Tzatziki" sucré au melon
12h
Sauce beurre blanc
20min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h
Crème de roquette au chèvre
30min
Dip d'asperges blanches
15 Min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20min
Confit d'oignons
30min