Urządzenia i Akcesoria
Pommes cuites à la cannelle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
4 pommes épluchées et évidées
-
100 g de raisins secs
-
4 c. à café rases de sucre en poudre aromatisé à la cannelle
-
400 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
768 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Envie de pomme
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mousse aux pommes
40 min
Clafoutis vapeur pomme-fruits rouges
1 godz.
Pommes cuites à la confiture
45 min
Pommes farcies aux fruits secs
1 godz.
Fruits d'été en papillote
20 min
Prunes vapeur
25 min
Abricots vapeur
20 min
Ananas vapeur (200-400 g)
15 min
Poires farcies en papillote
35 min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40 min
Ananas en papillote
1 godz.
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 godz.