Urządzenia i Akcesoria
Chantilly au clou de girofle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
18 portions
Składniki
-
3 clous de girofle
-
80 g de sucre en poudre
-
400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.4 g
Kalorie
373.7 kJ /
89.7 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Blancs d'œufs montés en neige
5 min
Crème fouettée
10 min
Crêpes sucrées ou salées
40 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Crème fouettée aux mûres
15 min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 godz.
Choux chantilly au clou de girofle
1 godz. 25 min
Crêpe Suzette
35 min