Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 clous de girofle
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 373.7 kJ / 89.7 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Crêpes suzette
35min
Crème fouettée
10 Min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 Std.
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12hod. 25min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 Std.
Chantilly au chocolat
2h 10min
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min