Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mascarpone
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1561.8 kJ / 375.5 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40min
Crème fouettée
10min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Milk-shake à la fraise
12h
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Crème fouettée aux mûres
15min
Chantilly au clou de girofle
20min
Chantilly au chocolat
2h 10 min
Blancs d'œufs montés en neige
5min