Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů lociky, na přiměřeně velké kousky
- 240 gramů jablek, nakyslých, na plátky (5 mm)
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 3 stonky kerblíku, čerstvého, otrhaného
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 40 gramů jablkového želé (opcjonalnie)
- 50 - 70 gramů jablečného octa, podle chuti
- 10 gramů hořčice
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů jablečného džusu
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1 Std.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 Min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1 Std. 10 Min
Alpský sýrový toast
25 min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 min
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 Min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Keine Bewertungen
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 min
Pomazánka z lilku
45 min
Avokádový tatarák
15min