Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů lociky, na přiměřeně velké kousky
- 240 gramů jablek, nakyslých, na plátky (5 mm)
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 3 stonky kerblíku, čerstvého, otrhaného
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 40 gramů jablkového želé (opcjonalnie)
- 50 - 70 gramů jablečného octa, podle chuti
- 10 gramů hořčice
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů jablečného džusu
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Brak ocen
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1óra
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 Min
Pivní tyčinky se semínky
30 Min
Středomořský bramborový salát
1h 10min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Avokádová pomazánka
7min