Wersje kompatybilne
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje, plus 2 lžičky na loupání brambor (viz Tip)
- 900 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
- 300 gramů masového vývaru (viz Tip)
- 4 vejce, důkladně omytá
- 20 gramů tekutého medu
- 60 gramů dijonské hořčice
- 2 stonky řapíkatého celeru, na 2mm plátky
- 1 nakládaná okurka, na kostičky
- 1 polévková lžíce čerstvé pažitky, jemně nasekané, plus navíc na ozdobu
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- červená paprika, sladká
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 958.5 kJ / 229.1 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 470.5 mg
Alternatywne przepisy
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 dk
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 dk
Napa Kimchi
15 Std.
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 dk
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1h 40min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 Std.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30 min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 dk
Králík s černou omáčkou
55 dk
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3sa
Marocká kuřecí stehna
1h 40min