Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- 125 gramů mléka
- 250 gramů chlebové mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- hladká mouka, na pomoučení
- 4 sušená rajčata, v oleji, scezená
- 8 vypeckovaných zelených oliv
- hladká mouka pro posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 2119 kJ / 567 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 94 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Fatayer se sýrem a mátou
1 Std. 5 Min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1u. 35min
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Malajské kokosové kuře
10 Std.
Plněné středomořské bagety
3 godz. 10 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3u. 30min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2h 30min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1 godz. 30 min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Vánoční tvarohová štóla - 2018
2h 30min