Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce

Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce

4.5 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 10 gramů kávových zrn
  • 30 gramů staršího chleba
  • ½ čajové lžičky papriky, mleté
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 60 gramů šalotky
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů másla
  • 10 gramů olivového oleje
  • 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
  • 200 gramů brambor na kousky (2 cm)
  • 350 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
  • 700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky pepře černého, mletého
  • 4 polévkové lžíce oleje na smažení
  • 1 polévková lžíce citrónové šťávy

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porce

Sód 2237.4 mg
Białko 156.8 g
Kalorie 7757 kJ / 1854 kcal
Tłuszcz 90.8 g
Błonnik 18.3 g
Tłuszcz nasycony 17.7 g
Węglowodany 100.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...