Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů camembertu, na kousky
-
25
gramů cideru
lub 25 gramů suchého bílého vína - 25 gramů jablečného octa
- ¼ čajové lžičky soli
- 80 gramů smetany
- 100 gramů anglické slaniny, na proužky
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na plátky
- 150 - 200 gramů salátových listů (např. římský salát, ledový salát)
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1086 kJ / 260 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Rizoto s parmazánem
30min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1hod. 10min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min