Wersje kompatybilne
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Treska s bramborovo-dýňovou krustou
- 1 stroužek česneku
-
150
gramů dýně Hokkaidó, na kousky (2 cm)
lub 150 gramů máslové dýně, oloupané, na kousky (2 cm) - 150 gramů brambor, na kousky
- 40 gramů cibule, napůl
- citrónová šťáva, pár kapek
- 1 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 4 kusy tresky polak (každý cca 120 gramů)
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
Vinná omáčka
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů jarní cibulky, na kousky
- 2 snítky kopru, čerstvého, pouze lístky
- 10 gramů másla
- 50 gramů vína bílého, suchého (Chablis)
- 200 gramů smetany
- 10 gramů hladké mouky
-
1
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - kopr, čerstvý, za ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1 Std.
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 Min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1 Std.
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 Std.
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1 Std.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 Min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1h 5min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 Min