Wersje kompatybilne
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gaspacho
- 150 g di barbabietola, sbucciata, a pezzi
- 80 g di mela Granny Smith (½ mela circa)
- 10 g di scalogno
- 1 gambo di cerfoglio fresco
- 15 g di succo di limone
- 130 g di yogurt greco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Mousse
- 100 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 80 g di formaggio di capra, freddo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 6 gherigli di noci tritati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 536 kJ / 129 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho
15 min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Gazpacho indiano
2sa 10 dk
Borscht
25 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho feta e cetrioli
1sa 10 dk
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2sa 10 dk
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Hummus di barbabietole
25 min