Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho indiano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
800 g di pomodoro
-
200 g di latte di cocco
-
1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
-
1 cucchiaino colmo di curry in polvere
-
1 cucchiaino colmo di coriandolo in polvere
-
1 cucchiaio zucchero
-
1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
-
1 pizzico di sale
-
1 gambo di coriandolo fresco tritato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.8 g
Kalorie
468 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gazpacho
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zuppa di miso con soba
55 min
Gazpacho
15 min
Tzatziki
20 min
Riso Kashmiri
30 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Zuppa di pomodoro e mango
40 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Vichyssoise
6 godz.
Lenticchie all'indiana
35 min