Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho indiano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
800 g di pomodoro
-
200 g di latte di cocco
-
1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
-
1 cucchiaino colmo di curry in polvere
-
1 cucchiaino colmo di coriandolo in polvere
-
1 cucchiaio zucchero
-
1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
-
1 pizzico di sale
-
1 gambo di coriandolo fresco tritato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.8 g
Kalorie
468 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gazpacho
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 godz. 30 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Chili (vegan)
40 min
Gazpacho
15 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Lenticchie all'indiana
35 min