
Urządzenia i Akcesoria
Sopa griega de garbanzos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
30 g de aceite de oliva (y un poco más para servir)
-
150 g de cebolla en cuartos
-
250 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
-
2 ramitas de perejil fresco
-
1 cucharadita de orégano seco
-
1 cucharadita de sal
-
2 pellizcos de pimienta negra molida
-
600 g de agua
-
20 g de zumo de limón
-
100 g de picatostes
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
237 kcal /
990 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
28.5 g
Błonnik
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania