Urządzenia i Akcesoria
Sablés bretons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
18 pièces
Składniki
-
200 g de farine de blé
-
100 g de sucre en poudre
-
1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
-
120 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
3 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1.8 g
Kalorie
513.7 kJ /
122.9 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sablés viennois au chocolat
50 min
Madeleines
30 min
Rochers coco
40 min
Sablés choco-coco
45 min
Palets bretons
2 godz.
Langues de chat à la vanille
15 min
Goûters fondants au chocolat
1 godz.
Sablés au chocolat
50 min
Sablés nantais
2 godz. 40 min
Comme un biscuit BN®
1 godz. 30 min
Cookies aux 3 chocolats
50 min
Chouquettes
1 godz.