Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile de tournesol
- 2 jaunes d'œufs
- 1 - 2 c. à café de moutarde, à ajuster en fonction des goûts
-
1
c. à soupe de vinaigre de vin rouge
lub 1 c. à soupe de jus de citron - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 497 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce cocktail
10min
Mayonnaise au yaourt
5 min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce soubise
30 min
Mayonnaise
5 min
Sauce américaine
55min
Mayonnaise aux herbes
15 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2sa
Sauce au roquefort
20 min
Ormeaux à la persillade verte
30 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Béchamel au fromage
25 min