![Stinchi alle erbe Stinchi alle erbe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FC047975-9E3D-4218-B6ED-192865A1F0F1/Derivates/E3FB12F3-4665-4554-BB82-07F6B2BC176F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Białko
- 40.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda alla vaccinara
3h
Coniglio alla siciliana
1sa 20 dk
Pepata di cozze
55 dk
Ossobuco alla milanese
1ωρ. 10 λεπτ.
Coniglio in porchetta
1sa 20 dk
Manzo alla borgognona
1h 35min
Arrosto di vitello con carciofi
1ωρ. 5 λεπτ.
Lumachine in rosso
1h 40min
Trippa in umido
1ωρ. 10 λεπτ.
Costine in umido
1sa 20 dk
Cozze al vino bianco
40 Min
Trippa alla parmigiana
1sa 20 dk