Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Białko
- 40.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo ai peperoni
1h 5min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Zuppetta di crostacei
40min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Cozze alla Medoc
50min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Costine in umido
1h 20 min