![Salsa dip ai peperoni (vegan) Salsa dip ai peperoni (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7E9F2B3-6C1C-4700-9D5B-7C86FB448313/Derivates/6E212BE7-AFE0-42F9-813D-8FCFEFD04012.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (1 cm circa)
- 80 g di ceci in scatola lessi, ben scolati
- 1 - 2 pizzichi di sale, preferibilmente integrale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce, a piacere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 42.4 g
Alternatywne przepisy
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 min
Torta della nonna (vegan)
4h
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15 min
Zupfkuchen (vegan)
9h 10min
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Frittata senza uova
1h 50 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3h 45min
Torta al cocco (vegan)
55 min
Maionese vegana
15 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min