Salsa dip ai peperoni (vegan)
TM5 TM6

Salsa dip ai peperoni (vegan)

3.3 (15 ocen)

Składniki

  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (1 cm circa)
  • 80 g di ceci in scatola lessi, ben scolati
  • 1 - 2 pizzichi di sale, preferibilmente integrale, a piacere
  • 1 - 2 pizzichi di paprika dolce, a piacere
  • 40 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
2142 kJ / 512 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
27.2 g
Tłuszcz
42.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy