Salsa dip ai peperoni (vegan)

Salsa dip ai peperoni (vegan)

3.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di peperoni rossi puliti e a tocchetti (1 cm circa)
    200 g
  • di ceci in scatola lessi, ben scolati
    80 g
  • di sale preferibilmente integrale, a piacere
    1 - 2 pizzichi
  • di paprika dolce a piacere
    1 - 2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    40 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 512 kcal / 2142 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 42.4 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...